TOIMITUSEHDOT | CONDITIONS

TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 24.05.2018 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Poopua (Y-tunnus 2785066-2). Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.poopua.fi -ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla. Lisäksi maksutavaksi käy PayPal, tilisiirto sekä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille: FI93 5104 0020 1429 76 Poopua, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI93 5104 0020 1429 76 BIC/SWIFT:OKOYFIHH.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu.

Toimitusaika

Postitamme tilatut tuotteet 1-14 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. EU-alueelle toimitamme tilauksen lentorahtina.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Poopuan etusivun ”Ajankohtaista”-osassa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut Suomeen ja EU-maihin ovat 4,90€ ja yli 50€ tilaukset 0€. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai pakettina Postin toimittamana. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta https://www.posti.fi.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Poopuan tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Poopua
Katajatie 21
36200 Kangasala

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@poopua.fi  tai postitse palautusosoitteeseen.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Poopua käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Poopua sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

istuva lapsi poopua